Historiek


In december 2011 sloegen twee familiale bedrijven de handen in elkaar: Groep Verhaeren en Kembo Groep. Ze staan in België aan de top op het vlak van wegenbouw en rioleringswerk.
 

Tot voor kort was onze groep actief onder verschillende namen: Verhaeren & Co, Kembo, Carpentier, Pineur & Raman, Brussels Concrete en RioTec. Dit zijn alle firma’s die al decennia lang onder hun naam infrastructuurprojecten uitvoeren, sommigen zelfs al meer dan 50 jaar.

De enige constante binnen een organisatie bestaat erin dat ze permanent in beweging is!


Vanaf januari 2013 zijn al onze wegen- en rioleringsactiviteiten ondergebracht onder één overkoepelende naam: Viabuild

  • Viabuild voor Vlaanderen en Brussel met als hoofdzetel Mechelen voor de vennootschappen Kembo, Verhaeren & Co, Carpentier, Brussels Concrete en RioTec.
  • Tegelijkertijd is de naam van Pineur & Raman gewijzigd in Viabuild Sud voor onze activiteiten in Wallonië, waarbij de zetel in Perwez blijft.
  • Onze afbraakactiviteiten blijven gecentraliseerd onder de naam Stallaert, met haar hoofdzetel in Brussel.
Wij zijn van oordeel dat deze vereenvoudiging een belangrijke meerwaarde voor onze klanten kan betekenen in combinatie met de aanwezige knowhow, expertise en menselijk kapitaal.
 
Ook zijn we ervan overtuigd dat wij met gebundelde krachten en onder het motto ‘samen sterker’ u in de toekomst nog beter van dienst zijn voor al uw infrastructuur- en afbraakprojecten,rioleringswerken.alsook alle asbestverwijderingswerken.

Viabuild Logo Build to connect

 

Volg ons op

© 2014 Viabuild - Created by Webregion