Burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken

Burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken


Complexe infrastructuurwerken: tunnels, auto- en fietsbruggen, bergingsbekkens, enz. 

Complexe infrastructuurwerken hebben vaak nood aan tunnels, auto-en fietsbruggen, bergingsbekken, enz. Voor deze werken gebruiken we beton- en staalstructuren.

Water- en spoorgerelateerde werken

Daarnaast realiseert Viabuild ook water- en spoorgerelateerde werken. Binnen al deze burgerlijke bouwkunde heeft Viabuild een sterke knowhow en ruime ervaring. We investeren in hoogkwalitatieve materialen en streven constant naar innovatie.

Ons geschoold personeel bezit een professionele creativiteit en technische kennis om complexe bouwwerken met speciale uitvoeringstechnieken te realiseren.

Viabuild's eigen bekistingsploegen

Dankzij onze eigen bekistingsploegen en de creativiteit van onze medewerkers, beschikken wij over een erg sterke knowhow. Hierdoor kan elke betonconstructie met succes gerealiseerd worden, van een eenvoudige tot een er complexe structuur. Dit kan iin verschillende toepassingsgebieden.

Wegenis

Bij wegeniswerken kan betonbouw gebruikt worden van zitmuren, keerwanden, fonteinen bij de (her)inrichting van parken en pleinen tot de uitvoering van tunnels, auto- en fietsbruggen bij de grotere infrastructuurwerken.

Wegenis- en collectorwerken

Het realiseren van complexe rioleringswerken is een van de kernactiviteiten van Viabuild. Deze projecten gaan gepaard met de realisatie van verschillende betonconstructies zoals pompstations, overstortconstructies, bergingsbekkens, … Een complementair en logisch verlengstuk hiervan, is de bouw van waterzuiveringsstations. Door de ruime ervaring in dit marktsegment is Viabuild de ideale partner voor deze opdrachten. Viabuild investeert hierbij steeds in innovatie en optimalisatie voor de klant. Dit doen we door gebruik te maken van de juiste uitvoeringstechnieken om onze projecten tot een goed einde te brengen.

Spoorgerelateerde werken

Naast kunstwerken voor wegen- en rioolbouw, realiseert Viabuild ook spoorgerelateerde werken. Deze werken vallen ook onder de afdeling burgerlijke bouwkunde. Het bouwen van bruggen, tunnels, aanpassingen en herinrichting van bestaande metrostations door onder andere het vernieuwen van perrons en het bouwen van liftschachten voor de toegang voor mindervaliden zijn maar een paar van de belangrijke referenties van Viabuild. Zowel uitvoeringen in beton als in staal behoren tot de mogelijkheden.

Bruggenbouw

Een afdeling burgerlijke bouwkunde zonder referenties en ervaring met het bouwen van bruggen, heeft uiteraard geen bestaansreden. De jongste jaren werd door Viabuild een aantal mooie projecten gerealiseerd waardoor we ons terecht een belangrijke speler in dit marktsegment mogen noemen.

Viabuild Logo Build to connect

 

Volg ons op

© 2014 Viabuild - Created by Webregion