Wegenwerken

Wegenwerken


Viabuild voor grote en complexe wegenwerken

Viabuild staat voor efficiëntie, terreinkennis en flexibiliteit. Ons bedrijf is een toonaangevende speler binnen de wegenbouw. Voor uw grote en complexe wegenprojecten hebben wij een gemotiveerd en ervaren team klaarstaan.

Van snelwegen tot gemeente- en gewestwegen

Onze ervaring gaat van aanleg van snelwegen en vernieuwing van stadscentra en pleinen over wegenwerken op de luchthaven tot het realiseren van gemeente- en gewestwegen, ontsluiten van verkavelingen en industrieterreinen en de aanleg van parkings. Dankzij ons uitgebreid machine- en wagenpark en onze uitgebreide kennis en ervaring, bieden wij op alle vlakken de beste kwaliteit.

Viabuild is ook producent van beton en asfalt

Verder staat Viabuild ook in voor zijn eigen verwerking van opgebroken materialen en productie van beton en asfalt in de verschillende beton- en asfaltcentrales.

Eigen studie-, signalisatie- en aankoopdienst

Onze verschillende afdelingshoofden hebben elk hun eigen specialiteit en sturen een team aan van ervaren project- en werfleiders. We hebben ook een eigen studie-, signalisatie- en aankoopdienst dat nauw samenwerkt met onze andere afdelingen zodat alle werken zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Kortom, uw wegenbouw is bij ons in de beste handen.

Viabuild Logo Build to connect

 

Volg ons op

© 2014 Viabuild - Created by Webregion