Rioleringswerken

Rioleringswerken


Een van de grootste experten op gebied van riolerings- en leidingsnetwerken

De afvoer van afvalwater, de aanvoer van drinkwater, … Het lijkt allemaal heel gemakkelijk, maar om dit elke dag vlot te laten verlopen, zijn er zeer uitgebreide en complexe netwerken nodig. Viabuild is door de jaren heen gegroeid tot één van de grootste experten op gebied van riolerings- en leidingsnetwerken.

Riolering is meer dan enkel het plaatsen van buizen

Rioleringswerken is veel meer dan enkel het plaatsen van buizen. Er moeten pompstations, wachtbekkens, … geplaatst worden om alles vlot te laten lopen.

Riolering in woongebieden en/of grote diepte

Om riolering aan te leggen in woongebieden en/of op grote diepte, is vakkennis en het juiste materiaal nodig om deze werken vlot en veilig te laten verlopen. Onze werknemers beschikken allemaal over de juiste vakkennis en de goede opleiding om deze werken uit te voeren.

Beschoeiingen, grondstabilisatie en uitgravingen

Viabuild heeft dankzij zijn jarenlange ervaring erg veel expertise opgebouwd in de technieken die noodzakelijk zijn om riolering en/of leidingen met perfectie aan te leggen: beschoeiingen, grondstabilisatie en uitgravingen.

Riolering in woongebieden en/of grote diepte

Vooral in stedelijke omgevingen staat Viabuild sterk door zijn aanpak in fasen en het gebruik van de juiste technieken. Op die manier blijft het leefcomfort van de buurtbewoners gevrijwaard.

Voor de snelle en soepele afvoer van water, is een goed aangelegd en onderhouden rioolstelsel nodig. Hierin speelt Viabuild ook een belangrijke rol.

Viabuild realiseert volgende types van opdrachten

Voor volgende types van opdrachten kan u rekenen op onze diensten:

  • werven in open sleuf met verschillende beschoeiingstechnieken;
  • rioolrenovatie door middel van de kousmethode;
  • rioolrenovatie door middel van het plaatsen van GVP-schalen en gunitering;
  • aanleg van open en gesloten bufferbekkens.

Viabuild Logo Build to connect

 

Volg ons op

© 2014 Viabuild - Created by Webregion