Wegenwerken zijn in goede handen bij Viabuild. We werken efficiënt, beschikken over uitmuntende terreinkennis en zijn flexibel.

Meer info

Grond- en afbraak-werkenspecialist Stallaert behoort sinds 2010 tot de Viabuild groep. We hebben ervaring, kennis en de beste middelen om elk afbraak- of sloopproject voortreffelijk uit te voeren.

Meer info

Naast eerder traditionele asfaltwerken, is Viabuild ook een ervaren specialist voor de uitvoering van afdichtings- en gietasfaltwerken in al zijn toepassingen.

Meer info

Asbestos Removal behoort sinds 2014 tot Viabuild. Asbest verwijderen is een secuur werk dat bijzondere kennis en ervaring vraagt.

Meer info

Complexe infrastructuurprojecten kenmerken zich vaak door technische bouwwerken zoals tunnels, metrowerken, en bruggen. Bijzonder gespecialiseerd werk, dat om bijzondere expertise vraagt.

Meer info

Viabuild zet in op duurzaamheid. Sinds enkele tientallen jaren reeds wordt bouwpuin gerecycleerd en verwerkt. Aannemers en openbare besturen kunnen puin bij één van onze breekwerven afleveren.

Meer info

Met onze ruime technische kennis en grote ervaring ontzorgen we de klant bij de uitvoering van de zeer complexe ondergrondse infrastructuur van het datacenter.

Meer info

Viabuild kijkt over de grenzen heen

Meer info