Bij Viabuild staat de werknemer centraal. Want hoe goed het machine- en wagenpark ook zijn, het zijn de werknemers die het doen. Door sterke handen uit de mouwen te steken. Door een knappe kop die de beste oplossing voor een project bedenkt.

Viabuild gelooft in STEAM. Vijf kernwaarden die in het DNA van elke Viabuildwerknemer terug te vinden zijn.

small thumbnail
S
T
E
A
M

S voor Safety. Veiligheid staat centraal in het werk.

T voor Team. Want dat is wat nodig is om kwaliteitsvol werk af te leveren. De Viabuild medewerkers onder mekaar die samen sterk zijn maar evengoed het vormen van een eenheid met de opdrachtgever(s).

E verwijst naar Efficiency. Optimaal omgaan met tijd en middelen om tot uitstekende resultaten te komen.

A van Always an eye on the future. Viabuild omarmt nieuwe technieken, zet in op digitalisering, denkt innovatief en onderneemt duurzaam.

M verwijst naar Motivated and driven. Dat is wat de Viabuild medewerkers zijn. Zij zijn de motor, de stuwende kracht achter het sterke bedrijf dat Viabuild vandaag is.

Full STEAM ahead. Dat is het motto van Viabuild.

comma icon

Als team zorgen we er altijd voor dat de sfeer optimaal is, dat we werken volgens de regels van de kunst en bovenal veilig. We kunnen steeds bij mekaar terecht voor de nodige ondersteuning of inlichtingen en zo blijven we bijleren. En kunnen we verder uitbouwen wat we aan het opbouwen zijn.

– Jamie Van Vlasselaer, werfleider