720

werknemers

7

werkdomeinen

€ 200M

revenue in 2018

Viabuild verenigt sinds 2013 meerdere aannemingsbedrijven gespecialiseerd in wegeniswerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie.

Het geïntegreerde aannemingsbedrijf met hoofdzetel in Puurs-Sint-Amands telt in België 720 werknemers in zeven werkdomeinen. Viabuild investeert in talent. In technologie. In veiligheid. In duurzaamheid. Om het beste, hoogkwalitatief werk te kunnen afleveren. De groep Viabuild is een grote Belgische speler met een omzet van € 130 miljoen in 2017 en een geschatte omzet van € 170 miljoen in 2018. Het aannemingsbedrijf is actief in zowel de publieke als private sector en breidt zijn werkdomein in 2019 uit naar Afrika.

Nieuw hoofdkantoor Puurs

Viabuild bouwt momenteel een nieuwe hoofdzetel vlakbij de Rupeltunnel in Puurs-Sint-Amands. Van fundering over ophoging van het terrein. Van het planten van de bomen tot de aanleg van de parking. Viabuild etaleert zijn kunnen. Arbeiders en projectleiders van verschillende departementen bouwen er – letterlijk – samen aan de toekomst. In het voorjaar van 2019 verhuizen de bedienden en arbeiders uit de drie huidige vestigingen naar de nieuwe kantoren.  Viabuild wil een aantrekkelijke werkomgeving bieden aan zijn werknemers. Een werkplek die veel ruimte biedt, baadt in het licht, omgeven is door groen en vlot bereikbaar is.  Door te centraliseren werkt Viabuild nog efficiënter en zal de communicatie intern tussen de verschillende departementen geoptimaliseerd worden. Een eigen aansluiting met de A12 maakt dat het vrachtverkeer van en naar Viabuild uit de dorpskern gehouden wordt.

comma icon

“De nauwe samenwerking van de verschillende ondersteunende diensten binnen onze organisatie is onze grote sterkte. Hierdoor maken we keer op keer het verschil en streven we ernaar om telkens weer onze interne en uiteindelijk onze eindklanten de best mogelijke service aan te bieden. “Team” is niet voor niets één van de fundamentele kernwaarden van Viabuild”

– Stijn Couvreur, Director Engineering

Het Viabuild team

Michael Boriau

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Kathleen Defreyn

CHIEF FINANCIAL OFFICER

Erik Ooms

CHIEF OPERATIONS OFFICER
 

Marc Lauwers

CHIEF TECHNICAL OFFICER

Stijn Couvreur

CHIEF ENGINEERING & PROCUREMENT OFFICER

Geert Dehaene

COMMERCIAL DIRECTOR