720

werknemers

7

werkdomeinen

€ 200M

revenue in 2018

Viabuild verenigt sinds 2013 meerdere aannemingsbedrijven gespecialiseerd in wegeniswerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie.

This integrated contracting company, headquartered in Puurs-Sint-Amands, employs 720 people in seven Belgian work sectors. Viabuild invests in talent. In technology. In safety. In sustainability. This enables the company to deliver the very best, high-quality work. The Viabuild group is a major Belgian player, with a turnover of € 130 million in 2017, and an estimated turnover of € 170 million in 2018. The contracting company operates in both the public and private sectors, and, in 2019, will be extending its operations to Africa.

Nieuw hoofdkantoor Puurs

Viabuild bouwt momenteel een nieuwe hoofdzetel vlakbij de Rupeltunnel in Puurs-Sint-Amands. Van fundering over ophoging van het terrein. Van het planten van de bomen tot de aanleg van de parking. Viabuild etaleert zijn kunnen. Arbeiders en projectleiders van verschillende departementen bouwen er – letterlijk – samen aan de toekomst. In het voorjaar van 2019 verhuizen de bedienden en arbeiders uit de drie huidige vestigingen naar de nieuwe kantoren.  Viabuild wil een aantrekkelijke werkomgeving bieden aan zijn werknemers. Een werkplek die veel ruimte biedt, baadt in het licht, omgeven is door groen en vlot bereikbaar is.  Door te centraliseren werkt Viabuild nog efficiënter en zal de communicatie intern tussen de verschillende departementen geoptimaliseerd worden. Een eigen aansluiting met de A12 maakt dat het vrachtverkeer van en naar Viabuild uit de dorpskern gehouden wordt.

comma icon

“De nauwe samenwerking van de verschillende ondersteunende diensten binnen onze organisatie is onze grote sterkte. Hierdoor maken we keer op keer het verschil en streven we ernaar om telkens weer onze interne en uiteindelijk onze eindklanten de best mogelijke service aan te bieden. “Team” is niet voor niets één van de fundamentele kernwaarden van Viabuild”

– Stijn Couvreur, Director Engineering

Het Viabuild team

Michael Boriau

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Kathleen Defreyn

CHIEF FINANCIAL OFFICER

Erik Ooms

CHIEF OPERATIONS OFFICER
 

Marc Lauwers

CHIEF TECHNICAL OFFICER

Stijn Couvreur

CHIEF ENGINEERING & PROCUREMENT OFFICER

Geert Dehaene

COMMERCIAL DIRECTOR