Viabuild is meer dan een plaats om te werken en geld te verdienen. Boven alles zijn we een plaats waar je passie tot leven kan komen en waar je kan leren, ideeën delen en je talent ontwikkelen. Bij Viabuild geloven we in ‘Let’s connect’: ook onze werknemers samenbrengen speelt hierbij een essentiële rol.

We willen onze werknemers aanmoedigen om te dromen van grotere ideeën dan eender welk ander Belgisch aannemingsbedrijf. Onze werknemers werken als deel van een projectteam om waarde te creëren voor onze klanten, een innovatieve aanpak te ontwikkelen, de constante verbetering van onze processen te verzekeren en om eensgezindheid te bouwen.

Deze strategische kerncompetenties zijn essentieel om onze lange-termijn strategie uit te dragen en om ervoor te zorgen dat we blijven investeren in de sterktes die ons onderscheiden van onze concurrenten.

Een unieke werkomgeving

Viabuild heeft een sterke reputatie opgebouwd als een multi-service onderneming: we hebben de nodige vaardigheden en expertise in huis om elk project te verwezenlijken, van het initiële concept op de tekentafel tot de finale voltooiing en oplevering. Hierdoor bieden we onze werknemers een afwisselende en uitdagende werkomgeving, waar ze kunnen groeien in hun carrière.

Wanneer je werkt bij Viabuild, bieden zich heel wat kansen aan om jouw carrière verder te brengen – zowel horizontaal als verticaal. Je krijgt ook de mogelijkheid om betrokken te zijn bij baanbrekende projecten. We werken er steeds aan om de juiste condities te creëren, waarin jouw talent en ambitie kunnen bloeien.

Ons doel is simpel: we willen dat onze werknemers genieten van een lange en boeiende carrière binnen Viabuild. Want we geloven in ‘Let’s Connect’, samen met jou.

 

comma icon