Viabuild voor grote en complexe wegenwerken

400

Werknemers

Regio

Brussel, Vlaanderen & Wallonië

quote icon

Elke keer als ik over een weg rijd die ik ooit gemaakt heb, vertel ik opnieuw aan mijn vrouw & kinderen hoe ons team die weg gemaakt heeft. Daar doe je het voor. Dat is onze motivatie!

- Michael Boriau, CEO
Viabuild Headquarters
Tel. +32 3 206 25 00

Viabuild Sud
Tel. +32 3 206 27 79 Contact us

Wegenwerken zijn in goede handen bij Viabuild. We werken efficiënt en beschikken over terreinkennis, we zijn flexibel.

Hoe groot of complex het wegenproject ook is, wij zetten er gemotiveerde en ervaren teams op. Of het nu de aanleg van een snelweg is of de vernieuwing van het centrum van de stad. Of het wegenwerken op de luchthaven zijn of het realiseren van een nieuwe gewestweg betreft. Wij willen altijd kwaliteitsvol werk opleveren. Onze studie-, signalisatie- en aankoopdiensten werken nauw samen met de werf- en projectleiders om de werken zo efficiënt en snel als mogelijk uit te voeren. Dankzij ons uitgebreid machine- en wagenpark en onze uitgebreide kennis en ervaring, bieden wij op alle vlakken de beste kwaliteit.

Ook op gebied van riolerings- en leidingsnetwerken biedt Viabuild vakwerk. Deze infrastructuurwerken vereisen grote kennis van zaken. Viabuild heeft dankzij zijn jarenlange ervaring veel expertise opgebouwd in de technieken die noodzakelijk zijn om riolering en/of leidingen met perfectie aan te leggen: beschoeiingen, grondstabilisatie en uitgravingen. Viabuild is ervaren in open sleuf met verschillende beschoeiingstechnieken, rioolrenovatie door middel van de kousmethode, rioolrenovatie door middel van het plaatsen van GVP-schalen en gunitering en de aanleg van open en gesloten bufferbekkens. In stedelijke omgeving besteden we bijzondere aandacht aan de buurtbewoners. Onze aanpak is er op gericht dat zij de werken op comfortabele manier beleven.