Ervaring, kennis en de beste middelen voor elk afbraak- of sloopproject

40m

hoogte afbraak mogelijk

19m

in de diepte uitgraven

Veiligste afbreker in België
quote icon

Ik heb ooit gezegd: wij zijn de chirurg van de afbraak. Omdat we projecten aannemen die gecompliceerd zijn en waar heel wat (externe) factoren bij komen kijken.

- Jeroen Verlinden
Viabuild Headquarters
Tel. +32 3 206 25 00 Contact us

Grond- en afbraakwerkenspecialist Stallaert behoort sinds 2010 tot de Viabuild groep.

Onze deskundigen hebben ervaring, kennis en de beste middelen om elk afbraak- of sloopproject te verwezenlijken.  Want afbreken gebeurt met een even grote precisie als opbouwen. Meer dan ooit is het gespecialiseerd werk. De beste werktuigen en machines, technisch onderlegde vaklui, aandacht voor hergebruik van materialen en duurzaamheid. Met Viabuild samenwerken is kiezen voor kwaliteit. Is kiezen voor veilig werk. Is kiezen voor de beste partner.  Viabuild is gespecialiseerd in afbraak van residentiële gebouwen, petrochemische installaties, staal- en betonconstructies. Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan. Viabuild investeert in mensen, techniek en middelen om de beste speler in de markt te zijn. Steeds met bijzondere aandacht voor veilig werken. De complexiteit van afbraakwerken maakt dat de veiligheidsnormen vaak strikt zijn.

Grondwerken kunnen in openlucht of ondergronds uitgevoerd worden, ongeacht de bodemgesteldheid of de weersomstandigheden. Onze experten voeren het aan- en afvoeren van grond, zand en andere bodemmaterialen volgens de geldende regels en wetten uit. Wielladers, mobiele kranen, rupskranen, een uitgebreide vloot vrachtwagens voor het ruwe werk, lasergestuurde machines en geavanceerde meettoestellen voor het precisiewerk. Viabuild heeft een modern en efficiënt machinepark.

Afbraak en grondwerken realisaties

AFBRAAK EN GRONDWERKEN

Viabuild x Axa toren Brussel

AFBRAAK EN GRONDWERKEN

Viabuild x De Schalk in Willebroek