Asfalt en gietasfalt in al zijn toepassingen

8

asfalt- en gietasfaltploegen

7

finishers

Frezen

van asfalt
quote icon

De kers op de taart van elk wegenisproject: de asfaltwerken. Onze sleutels tot succes zijn oog voor detail, een veilige en kwalitatieve aanpak, flexibiliteit en aangepaste asfaltmengsels uit eigen productie. We zijn trots op de wegen die we tot ware beauties upgraden.

-
Viabuild Headquarters
Tel. +32 3 206 25 00

Viabuild Sud
Tel. +32 3 206 27 79 Contact us

Viabuild Asfaltwerken heeft een zeer ruime ervaring en expertise in de aanleg van asfaltverhardingen.

Dankzij de knowhow en de diversiteit van het moderne machinepark van Viabuild en de ervaren uitvoeringsploegen kunnen we zowel hoge rendementswerken (autosnelwegen, vliegvelden, structurele onderhoudswerken, ÔÇŽ) als de aanleg van priv├ę industrieterreinen en kleine of middelgrote parkings op een kwaliteitsvolle manier uitvoeren. Ook voor de aanleg van zowel sportterreinen als atletiek- en wielerpistes of tennisvelden zijn we een referentie in de sector.

Naast eerder traditionele asfaltwerken is Viabuild ook een ervaren specialist voor de uitvoering van afdichtings- en gietasfaltwerken in al zijn toepassingen. Dit waterdicht type asfalt wordt toegepast als verharding op onder andere parkeerdaken, brugdekken, voet- en fietspaden. Dankzij het vakmanschap van onze werknemers kunnen we de hoogste kwaliteit bieden in de verwerking en alle toepassingen van gietasfalt.

Viabuild produceert het asfalt zelf in twee centrales. Deze draaien op de nieuwste technologie en zijn COPRO gecertificeerd. Viabuild zet in de centrale in Grimbergen in op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De opbraakmaterialen van asfaltverhardingen worden maximaal hergebruikt voor de productie van nieuwe asfaltmengsels. De uitstoot van CO2-gassen wordt hierdoor verminderd en de aankoop van primaire grondstoffen beperkt. In de asfaltcentrale in Haren wordt gietasfalt geproduceerd.