Open Bedrijvendag: Viabuild opent de deuren voor het grote publiek

dinsdag 03 september 2019

Op zondag 6 oktober zullen we bij Viabuild voor het eerst de deuren openen van ons nieuwe hoofdkantoor te Puurs.

Bezoekers van Open Bedrijvendag zullen er al onze activiteiten in 7 verschillende werkdomeinen kunnen ontdekken en krijgen een unieke blik achter de schermen. Ook wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging kan bij Viabuild terecht op Open Bedrijvendag: we werven meer dan 50 nieuwe medewerkers aan.

De deelname van Viabuild aan Open Bedrijvendag is een primeur: nog nooit eerder was ons bedrijf toegankelijk voor bezoekers. Met een sterke groei in de afgelopen jaren, tal van mooie projecten in het vooruitzicht en een zoektocht naar nieuw talent vormt deze editie de perfecte gelegenheid om deel te nemen. De hele dag, van 10u tot 17u, kunnen bezoekers deelnemen aan tal van activiteiten.

Wie de quiz-tour volgt, bezoekt onze volledige site en ontdekt tal van leuke weetjes. Je maakt er bovendien kans op unieke prijzen. In het Viabuild park zie je ons uitgebreide machine- en wagenpark aan het werk: tractors, wielladers, walsers, telescopische kranen, containerpompen en meer zullen er te bekijken zijn. De kleinsten kunnen meerijden met onze ervaren chauffeurs in verschillende vrachtwagens.

Dankzij een sterke groei en de verhuis naar het nieuwe kantoor langs de A12, openden we de zoektocht naar meer dan 50 nieuwe werknemers. Met tal van grootste projecten in het vooruitzicht, zet Viabuild in op talent. Tijdens Open Bedrijvendag vertellen we alles over de verschillende openstaande vacatures. Voor jonge professionals is er bijvoorbeeld het unieke ‘Around the Viabuild world in 80 days’-programma’, waarbij de verschillende departementen doorlopen worden.

Ben jij benieuwd naar wat Viabuild als grote Belgische speler te bieden heeft? Kom dan zeker langs in Puurs op zondag 6 oktober!

Also read:

Card image cap

21/05/2019

Viabuild x Gazet van Antwerpen: nieuwe thuishaven voor onze medewerkers

Viabuild gelooft in 'Build to connect', en in ons gloednieuwe hoofdkantoor is dat exact wat we doen.