Stage

Student? Viabuild heeft alles in huis om je te laten groeien.

Je kan bij Viabuild terecht voor je stage en eindwerk. Wij ondersteunen je stap voor stap. Zo haal je het maximum uit je studies. En wie weet: misschien kan je na je opleiding bij ons aan de slag. Als team zorgen we er altijd voor dat de sfeer optimaal is, dat we werken volgens de regels van de kunst en bovenal veilig. We kunnen steeds bij mekaar terecht voor de nodige ondersteuning of inlichtingen en zo blijven we bijleren.

Zowel achtergrond in opleiding, potentieel en attitudes gaan bij ons hand in hand. Wij zoeken elk jaar weer heel wat talent voor stages in tal van verschillende afdelingen: wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, aankoop, calculatie, logistiek, en onze internationale afdeling.

Bovendien kan een stage bij Viabuild een springplank zijn naar een boeiende loopbaan. Wanneer je bij Viabuild actief bent, bieden zich heel wat kansen aan om jouw carrière te lanceren – zowel horizontaal als verticaal. Je krijgt ook de mogelijkheid om betrokken te zijn bij baanbrekende projecten. We werken er steeds aan om de juiste condities te creëren, waarin jouw talent en ambitie kunnen bloeien. Ons doel is simpel: we willen dat onze studenten en werknemers genieten van een lang en boeiend traject binnen Viabuild. Want we geloven in ‘Let’s Connect’, samen met jou.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden en wil je graag meer informatie ontvangen?

Neem dan contact op met ons via + 32 3 206 25 00 of via jobs@viabuild.be. Let’s Connect!

Apply now!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons via +32 3 206 25 00 of via jobs@viabuild.be.

Are you our next team member?


    Send to a friend!

    Do you know the perfect person for the job?
    Then let that person know!