Viabuild en BAM Contractors brengen asfaltcentrales onder in joint venture BV Asphalt

dinsdag 15 oktober 2019

Het betreft onze asfaltcentrale in Grimbergen en die van BAM Contractors in Vinalmont.

Viabuild en BAM Contractors worden gelijke partners in deze joint venture. Ze brengen talenten en expertise samen en versterken zo de service voor hun klanten.

BV Asphalt zal haar operationele activiteiten starten zodra de Belgische Mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven. De beide ondernemingen verwachten deze goedkeuring tijdens de eerste maanden van 2020 en zullen vanaf dat moment met beide centrales kunnen samenwerken.

Michael Boriau van Viabuild: “Dankzij de synergieën tussen onze aannemingsbedrijven, kunnen we klanten een nog betere service aanbieden. Het spreekt voor zich, dat we intensief met beide centrales zullen samenwerken voor het realiseren van uiteenlopende projecten.”

Jan Folens van BAM Contractors vult aan: “Wij verheugen ons op deze samenwerking. Het is immers onze ambitie om nog dichter bij onze klanten te staan en meer projecten te realiseren die centraal in het land gesitueerd zijn. In de asfaltsector is een korte transportafstand tot de werven cruciaal, dit om de kwaliteit te waarborgen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking ook de juiste stap is om onze huidige en toekomstige klanten optimaal te bedienen.”

Beide moederbedrijven blijven autonoom opereren in een zeer boeiende en uitdagende sector. BV Asphalt zal onafhankelijk van Viabuild en BAM Contractors werken. De centrales hebben de beste experts in huis. De kennisdeling zal de kwaliteit van de asfaltproductie ten goede komen. BV Asphalt, dat is optimaliseren, innoveren, excelleren.

Also read:

Card image cap

03/09/2019

Open Bedrijvendag: Viabuild opent de deuren voor het grote publiek

Op zondag 6 oktober zullen we bij Viabuild voor het eerst de deuren openen van ons nieuwe hoofdkantoor te Puurs.